Do With Your Own Risk.

Cara Mengatasi Whatsapp tidak bisa masuk " Terdapat masalah dengan versi WhatsApp Anda "

Jika masalah WhatsApp ini terjadi pada Hp Xiaomi, Asus, anda dapat mengikuti dengan cara-cara berikut ini

1. Ganti dulu tema hp pake tema Standart/ bawaan.. terus download ulang WhatsApp dari Playstore jika sudah bisa login WA bisa ganti lagi tema ke sesuka hati

2. Ubah pengaturan tgl menjadi Otomatis
3. Gunakan Whatsapp versi terbaru dari official Playstore.
loading...

10 Responses to "Cara Mengatasi Whatsapp tidak bisa masuk " Terdapat masalah dengan versi WhatsApp Anda ""

  1. Masalah nya tema gua gk bisa dibuka, hahahhah

    ReplyDelete
  2. masih gk bisa gimana dong?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pernah begitu, sy ksh teman untuk di bawa ke tmpt serpis di Roxi mas. Berfungsi.
      Tapi kalau kita ke pengaturan pabrik dia hilang lagi.

      Delete
  3. wah makasih infonya, sudah bisa nih

    ReplyDelete
  4. wah makasih infonya, sudah bisa nih

    ReplyDelete
  5. Hello, Dear ladies! The best Escort agency offer adult erotic sex escort Job as a Escorts Girl Job in Gurgaon. Dear girls, welcome to our agency who provide you the best Female Escorts Job in Gurgaon which exist from many year! We are escort agency, but we work with different areas in India with luxury worldwide models. If you really want and serious about what we offer like: sex love Call Girls job in Gurgaon?

    The number of clients and works depends on the appearance of the girl, services, the quality of real photographs and selfies, and of course on a positive attitude as Escorts Girl Job in Gurgaon. We have the highest prices in Delhi escort and the highest percentage for girls. In escort companions in the Delhi, Russian girls have 60% of the income from the transaction, for example for an hour it is 15000-30000 Rs. so Join as a Female Escorts Job in Gurgaon. We are also open for Call Girls job in Gurgaon.

    ReplyDelete

• Silahkan berkomentar sesuai artikel diatas
• URL spam (mati/ hidup) tidak akan di publish